18 December 2008

syaza + fifi

again, requested entry. Gambar-gambar pun sponsor daripada tukang request.

Walimah syaza dan fifi sabtu lepas. Kirenya skang dalam 'keluarga' kami sudah ade dua orang yang telah melengkapkan separuh daripada agama :) alhamdulillah
seorang lagi boleh rujuk sini

Barakallahu laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair!

cool giler pengapit dengan spec hitam..huhuhu

peserta rombongan ahli keluarga..
Yang dua orang dari kanan tuh, makin berisi sangat2, lama tak jumpa mereka2 :D
ummi, fasha, akramzz, azree, aziz

tumpang gembira mode :)

credits to the photographer: Nabil

*********
amaran: dilarang membuat komenan berbentuk persoalan tentang tarikh perkahwinan penulis, ok! :P

19 comments:

Jepah said...

as bile lg? =p

fahimah said...

salam..
wah!! congrats syaza n fifi
adik kami yg 'kehadapan' dulu hehe
smoga berbahagia~

As said...

dear jep
as ban IP jep :P

***

dear ima
tulah, adik langkah bendul :P
hahaha

Hasbi said...

as..nak tanya..
bila tarikh perkahwinan as?
haha..

diya said...

adeh. muka pengantin lelaki tu nampak mcm budak2 lagik. ada iras2 si budak kamal pun ye jugak. congrats to them anyway. =)

diya said...

amboi. sume orang pakat tanya bila as nya wedding nampaknya. huhu. diya dengan ini meng offer kan diri sndiri utk jadik pengapit as. wah gitu =p

As said...

dear abang bi
as boikot blog abang bi..haha

***
dear diya
die muda setahun je dr as
memang nampak anak2 sket muka, tp pemikiran die dewasa hehe

diya ni nanti as ban IP diya..hehe tp sbb diya offer jd pengapit, tak jd ah..hahaha

Farah said...

wah!biru lembut. sejuk je mata memandang. as nak kale ape?? ;p

Jepah said...

x psal2 nk ban IP jep...

alif zai mim ra said...

waduh..kok sekarang rame anak2 muda yang berkahwin..yong ini sudah tua tapi belum lagi mau menikah. yong tunggu giliran empunya blog ini dulu.

hehe..apapun tahniah buat kedua mempelai. moga berkekalan hingga ke akhir hayat. teruskan perjuangan! :)

Anuar Manshor said...

Seronok kahwin muda-muda!:)

KNOWLEE said...

Keyakinan akak makin bertambah.
Baru terjadi 1 perkara lagi 2 hari lepas.
Akak rasa itu pentunjuk dr Allah.

izzahismail said...

akak.sume orang tak takot dgn amaran akak kot.tuh sume tanye.
haha.

ape lagik? kena jawab tuh..

3p4h said...

Wah!!! Mcm2 nk pkir ni bl sume dok ckp pasal kawin...

As, bnrkah anda akan 'ban' sape2 yg tny psal bl as nk kwin??? =p

Kih5...

p/s: Hnya bertnya ya... (x d ban kn?) (",)

As said...

dear farah
kamu engage kaler pink, kawen nanti pls kaler len ok!

***

dear jEP
:P

***

dear alif
iya dong, kok tinggalnya kita-kita yang tua ini.
Aku tunggu kamu dulu!

***

dear anur manshor
yup yang pastinya lebih berkat kehidupan :)

***

dear knowlee
huu
moga Allah permudahkan langkah akak! ameen

***

dear izza
tulah akak rasa kena bg amaran bentuk laen plaaaakkk
korang sume tak makan saman, haha!

***

dear 3p4h
mantap gaya melarikan diri kamu ye
haha
tulah pah, tolong cari sorang pah, cari kan untuk epah kawen, boleh?
:P

***

dear all
as akan jawab ah nannti..entry akan datang

Farah said...

haha. baju pink tu? kamu ngak suka ya? sob2. hehe. org tnye dia, dia ckp org balik lak :(

As said...

dear farah
lorr...dah engage kaler pink, nikah lain kaler plak aa
mesti kamu taknak guna kaler sama daa :P
hehe...tak suke pink, tapi pink itu feminin dan sweet untuk kamu! :)

kawen nak kaler putih aaa kot..ok menjawab tak? :p

3p4h said...

As, As apa kurangnya =p

Saje je bls blk eh...

As said...

dear 3p4h,
wahahaha..

siap aaa kalau sama lagi group PBL :P
as buli epah ;)