28 December 2008

Macam best

je bila baca komenan kat blog sorang tok neh.

Meh baca entry dan komen-komen kat situ jom

http://tokbatinsenoi.blogspot.com

sangat best lah komen-komen sume dan how tok reply to each of the comments

kengkawan, jangan lupa tekan button "flag blog" bila jenguk blog to tu ye.

Owh tatau cara nak flag? Sila belajar kat sini, ada gambar-gambar macam mana nak flag, sebelah mata pun boleh faham daa :D

p/s: moga Allah lindung kita semua daripada kesesatan..dan ade jalur cahaya hidayah dariNya buat yang telah tersasar..ameen

15 comments:

diya said...

flag blog ni apa as?

dah klik kat blog tok batin tu. aduhai. entri die macam pelangi. failed diya. huhu. =p

KNOWLEE said...

Dia mmg pandai menjawab pada manusia.
Tp di alam barzakh nnt, pandai ke dia nak jawab pada Allah?
I don't like this kind of people.

3p4h said...

As, dia 2 freethinker agaknya.

Epah da bc da blog dia 2, n cara dia jwb mmg buat org lain tgaru2 kepala.

Nk kata ilmu agamanya tggi, mungkin juga. Bkn main lg hujah dia! Dia ni tlmpau ikutkn fikiran logik akal wpun bpandukn quran n sunnah. Interpretasi/imaginasi akalnya ekstrem sgt.

Tp bhya blog ni bl ada org yg pcayakn kata2 dia.

Xlama lg mmg blog ni kne dlete pnya. Rmai2 flag supaya xmjadi barah dlm msyrkt kelak. Insyallah.

Huzai said...

Ilmu tinggi. semana freethinker/agnostic/aties pun dia ni,simpan~lah.

ok, kamu xpercayakan agama and all that,lepas tu nak share kamu punya philosophical view dengan semua orang atas nama kebebasan bersuara.

konon. Mana ada.Bebas ke suatu tahap saja bolehlah. Nak bebas betul,tak payah ada peraturan-lah dunia ni.


Flag saja blog tu. Kudos to the owner of this blog sebab highlightkan. :)

As said...

dear diya
uih, g baca blog yang as bg link tuh ape di flag blog. Ok?
:P

memang as pun failed kaler2 neh, tp sila ah baca sket :D

***

dear knowlee
haa dats the point akak, pandai amat die jawab putar2.tataulah sengaja atau memang die sesat.

Tok batin terer omputih. huyoo

***

dear 3p4h
haha agak tergaru2 ah sambil geleng kepala
mesti die sgat tinggi ilmu die sampai die leh sorok hujjah yang jelas dan guna hujjah yang buatkan orang jadi ragu2.
hehe

***

dear huzai
tau takpe
engikut die pun tegur suh simpan je ilmu tuh, rahsia konon~
tapi better ah sesat sesama depa je daripada sesatkan ramai lagi.

Eh die ade bg number phone dalam komen mana tah, amik ah try kol tengok :D
tgk register atas nama sapa phone tuh. Leh kena tangkap tuh. Nak g report polis ah!

::Amin Mansor:: said...

test flag blog as.hehee

diya said...

huhu. diya baru sempat nak baca segala komen kat blog tok senoi tu. tapi, entri die diya tengok sekali imbas je, diya mmg takleh entri pelangi as =p dari komen2 tu sume, terus je diya klik flag blog. hihi

izzahismail said...

kesian org2 begini.smoga diberi petunjuk Allah spy kembali ke jalan yang betul.

tp lagi kesian kpd sesape yg percaya pd ape yg ditulis.

i like ur previous entry.

i felt that loads of times. and org bley slh tafsir ape yg kite tulis and ape yg kte try maksudkan. but, let it be. cume kte yang kenal diri kte camne.

MNM said...

hmm, agak bahaya website ni, kenyataanya agak mengelirukan, bahkan pandai pulak dia menjawab komen dan soalanya........

welcome 1430......

shamel said...

emm..jadinye..diya ni da faham ke ape tu flag blog.

Ala kire cam klu kte rase blog tu ade offensive content, then kte klik la flag. ble da ramai2 klik, blogger akan ban la blog tu sbb x bgus utk tatapan semua. :)

hee~

diya said...

hehe. ye shamel. diya baru paham. haiyohh. ketinggalan sunguh kan =p

as, sihat ya?

As said...

dear amin
setakat kamu sorang flag blog as, blogger tak layan nye :P

***

dear diya
kamu memang failed netry pelangi, terus kena pakai spec tebal. Haha.

Saje mintak review dulu baru flag :D
as pun tatau gak memula nak guna watpe flag tuh, hehe. Instead tak pasan pun ada word flag kat situ. Haha.

As okay je diya alhamdulillah, cuma lum fully recovered :)
thanks for ur concern

***

dear izzah
memang kesian laa kat sape yang caye, baek die sorang2 die je sesat, sonang!

pemikiran kita berbeza, sure berbeza jugak cara kita semua memandang sesuatu ;)

***

dear MNM
bile as boleh g antar umah korang neh? :P

ape benda 1430 tuh

***

dear shamel
memang kamu story teller, kamu explain dengan bagus :D
thanks!

MNM said...

boleh2, anytime...

1430 hijrah........

Farah said...

br tau ape tu flag blog. xpenah wat pun sebelum ni

alang said...

Yang hanpa nak kutuk or flag blog tok batin tu pasaipa? Betul ka dia sesat. Hangpa ada ilmu ka nak tuduh dia sesat. Apa kata hangpa pi jumpa tok2 guru agama,pi tanya dia apa itu ilmu tauhid,hakikat,makrifat dan dengaq jawapan dia. betul ka ilmu ni tak wujud dalam islam.
Wassalam.