13 December 2008

Here is the

suggested reading for the time being, sebab penulis banyak idea tapi tiada mood menulis :D

click here

santai dan penuh makna untuk anak muda mudi :P


p/s: the writer is the previous SRC president of IIU Kuantan Campus

3 comments:

diya said...

owh. diya dh baca kat entri as suwuh click here tu.

aduhai... agak tersentak jgk lah bila sampai ayat ni

"Ade orang kata, macam mana kita jaga hubungan dengan mak ayah kita, macam tu lah nanti anak-anak kita jaga hubungan dengan kita."

oh oh. diya takmoh anak diya jadik cam diya yg jahat neh. huhu

3p4h said...

Em, btul2. Post nih mmg menarik (link). Dats y kalo bole, sebusy mn pn kita, parent 2 di'aula'kan. Kira mknanya kalo bz mna pn jgn lupa tggjwb pd fmly...

p/s: teringat masa bg tazkirah dlm class

As said...

dear diya
ngeh3..memang ayat2 dalam entry tersebut menusuk kalbu..huuu

naseb baek banyak peringatan diberikan sebelum kita makin lagha :D
kita semualah..sama ada makin tenggelam atau bakal buat begitu
:)

***

dear 3p4h,
betul2..nak ke hulu hilir pun yang penting pandai2 bahagi masa dengan family

sem depan untuk mass lecture rasanya kena buat jugak jadual tazkirah, not only for our core classes..oyait tak?
tapi even takde jadual pun, stll ade je yang sukarela pegi bg tazkirah :D
hehe kamu tahu siapa