29 September 2008

sila baca jika mahu, dan abaikan kemudiannya

nota sangat atas: mungkin boleh jadi pengajaran buat kamu

amaran: menulis dengan emo..jika kamu mahu entri sejuk, sila ke sini. tq.

sampai hati kamu sume duhai teman..

kamu tahu tapi kamu tak beritahu

kamu tahu tapi kamu abaikan

kalaulah kamu tahu betapa susahnya teman kamu yang sorang ni buat sesuatu yang kamu boleh buat dengan petik jari je, mesti kamu akan beritahu awal2 sebelum aku da siapkan sume..


for your not-concern-forget-to-tell-dun-want-to-ambil-tahu attitude, i curse you~~

teman, aku menangis sekarang. Kau tahu aku kat hospital masa tuh, tapi kau tak beritahu aku dan telah sebabkan aku buat benda-susah-sia-sia-sebab-da-tak-berguna-walaupun-penuh-info. dan aku siyes menyesal sebab pergi hospital hari tuh.

i curse you becoz you know i am an OKU, still you practice the not-concern-dun-wanna-ambil-tahu attitude. Time aku takmo dependent kat kamu semua, kamu paksa. Time sekali dua aku dependent kat kamu semua, kamu buat-buat tak tahu pula. Aku tak faham. Laen kali jangan paksa aku ok.

Ok, aku siyes nyesal pegi hospital, len kali aku takmo pegi dah time ade kelas walaupun terpaksa tahap gaban.

aku tarik balik curse aku, sebab kamu sebenarnya tak perlu bertanggungjawab pun pada aku, kan?
ok, aku menulis dengan emo, mintak maaf petang 29 Ramadhan.

Ya Allah, aku sedih amat sangat, dengan kesusahan-lawan-sakit aku buat semua ni padahal boleh je depa inform aku... T_T
Tuhan, tolong kuatkan langkah kaki aku dengan kudratMu~

ok, sila pergi remake semua sekali, terima kasih.

1 comment:

Tuan Caracol said...

tak bley komen panjang2 bila talking to annon
cuma nak sampaikan hajat kamu
my email
bufoasper@gmail.com