23 September 2008

Awak cat hijau ke bilik ni?

That was what been asked by our dearest fellow just now when looking at our room.

Two of four compartments given green furniture set, whereas the other two is pink in colour.

We just decorated our room with green curtain (all 4 of us got the same pattern) and green mat at the so-called hall. Overall it's looks like we painted everything in green.

'Rajin nye nak cat bagi kaler hijau'
bak kata my rumate

:D

anyhow, we help to green the world~!

7 comments:

KnowLee said...

Hahaha,
fellow tu tak reti home decoration kottttt.
=p

nurilahi said...

hehe, takdelah, itu tanda concern :D

dammit said...

oh ok la tu, hijau mcm layout blog ni ;)

jaed said...

nama saya jaed
saya ada baju hijau
dan pelikat hijau
dan saya comel

ini tak tipu
serius

nurilahi said...

dearest dammit,
yup ia hijau tapi tak sama dengan blog ni..hijau kat bilik = hijau 'alam :D
tapi oklah tu kan..ingatkan dah nak kena samana kali ke3 sem ini sebab cat bilik..huuu


Dearest adik jaed yang comel,

ye akak tau adik ade baju hijau dan pelikat hijau sebab akak sangat jeles dengan warna hijau dia. :D

Takpe, nanti hilang lah baju hijau tu akak amik ;)

dan akak lebih suka bekas isteri adik yang kaler hijau dulu walaupun dia ada 3 column (:
Jeles jeles jeles..

candlesky said...

biru tetap di hati...=P

nurilahi said...

ha ur room baru betul..masuk2 je already painted blue..