24 April 2009

Sesungguhnya buku-buku itu berat


Books are adorable, and of course are heavy to be carrried!

:D
Lama amat tak update. Marilah kita lihat-lihat sikit. Ini adalah seminggu yang lepas. Kami diKLIBF 2009.

Before the 'journey' started, we met him. 3 of us suite together, pink. Even though I am allergic to pink :D

It was packed, everywhere. Boleh lemas ni.

After I snap the picture, a 'pakcik' came to me and ask about the book. This is what I really wanted to suggest for you all to read.

Meet her at the KLIBF. Hey, baby pun nak cari buku :D holding Qistina while her family looking through the books.

semua beli banyak buku, dan buku-buku aku banyak orang laen yang bawakkan, aku bawak sikit je. Semua sampai kena cakap phone guna bahu sebab tak cukup tangan :D


For you
For you
For you

Thanks to the so called comrades-of-mine for the books tour. I am glad untill now. The holiday just begun, and lots of books to be read. Yeay!

p/s: dan jugak buku tebal academic sebelum clinical practice bermula lagi. Haiyak~!

19 comments:

hasbi said...

this is very nice trip..hope dapat pegi sama2 lagi =)

AhmadN said...

As,

As jumpa Dr Danial?
FYI, i gave him the DVD of "the arrivals", lupa nak bgtaw As!!

Erm, wah byk buku beli...

Btw, i have an assignment for you, alang2 tgh cuti ni..when ur online buzz me...

:D

neem said...

nak g...

tp duit kureng plak lately neh

As said...

hasbi
owh sejak bile lak tak tinggal link nih :P
best sangat2..and hopefuly u stick la ye dengan 'that' 2 books yang we suggested :D
**glad

***

AhmadN
er..bile plak as lantik kamu jadi my cekgu? :P
boleh aje inshaAllah..kalau boleh diselesaikan in 3 weeks before posting di hospital ;)
sebab biasa time posting suka berfoya2..haha

***

neem
kalau as jadi millionaire..i wont buy anything else..but books. :D I love books so much. hehe. But Allah knows best kan apa terbaik for us.
Takat yang ada ni pun sangat disyukuri.

doa2 moga dimurahkan rezeki..beli buku tak semestinya yang mahal2 kan.. :)
take care

Diya Kamaruzaman said...

ferr.. as tak minat pink ke? diya adalah die hard fan pink tahu =p

qistina sangat comel... dan tempat buku itu... my God... sesak giler! confirm diya tak masuk. huhu

Matematis Muda said...

uik
gi minggu lepas?
time exam?
konfius
huhu

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

siot
patut senyap jer :p

Badrul Aini Sha'ari said...

salam perjuangan...

wah! best nye dpt amk gambar dengan dr danial...

ana kne blk awal...xsempat nak explore hbs...huhu...

p/s: btw, ktne jmpe my ex-roomate? (faidhi)

As said...

diya
sape yang tatau kamu die hard fan pink tu memang nak kena sekeh tau. Haha.

Qistina itu sebab as tunggu one of my frens borong buku kat that bookstore. Huhu

kalau as pergi dengan diya as tarik jugak masuk :P

***

Matematis Muda
haiyak, jangan konpius
hari ni habis exam, esoknya terus pergi dan terus balik. Time kamu kol nak ambil kad walimah itu.

***

BITMD
er..senyap tu ada kes laen plak..haha. Nanti cite :D

***

Bad
kitorang pun rush gila. Pi tour tempat terpenting je, aim terus nak g mana.

Ex rumate anda itu kami mintak jadi bodyguard, ramai orang kan tu :D

yang pergi jugak said...

BEST amat!!
nex year g lagi jom!
hehe

tapi cam nk g tym weekdays je
sesak sangat2
gerun huhu

as, gambar last tu x nampak la amount sebenar buku2 yg d borong
hehe

Kuey-san said...

travel log haji.. prof kamil kan?

kat umah ada jugak buku tuh.. x baca pun.. belek2 aje ;P

mak yg suke bebenor membacanya. sampaikan dah jadi kawan kepada prof kamil


;)

izzati.abdullah said...

i wish to there also!huhu
teringat masa kat msia..i aslo like books so much!
mase maarad ari tu pun da borong buku..rindu kat KLIBF..tp kena bace buku2 medic yg bertimbun ni dulu..xsabor nk cuti..

cik as nk adiah buku ust hasrizal boleh as besday present..ngehehehe~

neem said...

ye akak,
nak g sgt2.
tp dgn exam skrg..
xde nak kuar p mana jauh2..

xpe, ada masa, ada duit, kedai bku byk. blh je nak g, insya Allah

halawatuliman said...

sedih sangat tak dpt pergi..dulu sampai kepingin sgt nak buku, siap suruh org kirimkan. tapi kesian pulak nak suruh kawan tu kirimkan lagi. tak tau pulak as pergi, kalau tau, suruh je as belikan..huhu..

as, yg baju pink tu, as ke ? hihi. barulah kenal..

As said...

yang pergi jugak
er..MM cakap die gi tak weekend pun sesak.gane neh? hehe

memang tak nampak la amount buku borong sebenar unless berat gambar tu leh ditimbang..haha

***

kuey san
penting gak untuk kamu baca
sebab is bacaan universal bukan untuk gi haji je..takkan nyesal dna sgat best

***

izzati
oy dah wat wish list lak die..
boleh aje inshaAllah akan diusahakan cari ah sbb patik takde buku itu ;)

***

neem
yup2..rezki ada mana2 :)

***

halawatuliman
ala ni sedih ni..patutnya as announce kan as nak gi ke sana..isk3..

Raihan Mustafa KamaL said...

Hang p jumaat lepas ke? x cakap..aku sorang2 je..=(

As said...

A-an
tak, kami pergi sabtu 18th

sorry tak inform sebab time tuh kornag tengah exam~

shamel said...

Aku serik g pesta2 camni. Haha. Sbb 1st time g PC Fair mase muda2 kat matrik dulu baru tau sesaknye tempat2 cenggini. Terus segala macam pesta tak mau g dah. hehe..

::Amin Mansor:: said...

ramainya kwn as. kt CUCMS pun ada.kat mana2 pun ade.. hehe.