25 April 2009

Kau sesat jalan?

Ini perbualan harian

SATU

Seorang teman datang ke bilik teman yang sedang meng-google dan meminta sebuah buku.

"Alamak, kat mana aku letak eh?"

"Cuba kau try google ada tak alang-alang dah bukak tu."

--------------------------------------------------------------

DUA

"Eh nampak tak kat mana cermin mata aku?"

"Itulah, takleh nak miss call pulak spec tuh."

"Er apa kata guna google map plak. Nanti kau type kat direction tuh, dari 'tempat aku berdiri' kepada 'cermin mata aku'. Nanti dia bagi ah the fastest way. Siap bagi estimation time sampai lagi."

"Er..bolehlah, aku bukak broadband jap."

6 comments:

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

huish, mcm tak sihat jer cadangan nih :p

Master J said...

hehe..smua bnd pun skrg pakai technology..xlama lg pun kalo nk cari calon pun pakai internet..oh wait..dh ada site2 mcm 2 kan?hehe..

tezuka87 said...

ak ader satu cdgn...
pe kate as google map...
the fastest way to go from my room to toilet...

mgkn bleh mnjimatkn masa terutama pd masa kecederaan...

As said...

BITMD
hehe
sehat ape..sehat mnyehatkan

***

Master J
tak lama lagi kawen dgan robot je kot
haha
just kidding anyway

***

tezuka87
ha tu takyah google map da..nampak je :P

moon said...

hehe slalu gak terase cam tu. bile bangun tido ta ingat spek kat mane rase na miss call. tp ta leh miss call. =p

As said...

moon
haha
tau takpe akak
kalaulah sume benda leh miss call
haiyak