12 February 2009

Tips hari ini

aku ade tips best

kalau kau menangis dalam kelas
makan gula-gula banyak-banyak
:D

kalau kau rasa susah
kau angkat tangan dan doa

kalau kau rasa nak menangis
menangis jelah

kalau kau sedih
minum air banyak-banyak

kalau kau mengantuk
pergi tidur

kalau kau rasa kau sorang-sorang
ingat ni
kau tak pernah keseorangan
Dia ada, peneman abadi ;)

take care

yosh~~

p/s: jadikan kami semua kuat dengan kekuatan dariMu, ameen!

12 comments:

ummu arifah said...

yeah!!!!!!! finally, I understand...........

Alhamdulillah :p

thanks for the tips

Caracol S. Trampt said...

kalau Tuan sempit dada, Tuan lari balik Kedah.

Drive pada kelajuan 50km/j dan dengar cd butterfinggers terbaru mmg best.

hana said...

kalau malas,
nak wat pe?

hehe.

yup setuju.
Kalau rase sorg2,
ketahuilah kita tak berseorangan.
DIA sentiasa ade bersama kita.

MNM said...

lap top dh ok?

if we cry, don't let others see you crying....

be strong.....

Master J said...

kalau kau mengantuk
pergi tidur

ini dh obvious..sama mcm:

kalo lapar..g mkn..
kalo bosan..main game..
kalo busuk..g mandi..

=p

shaqyl said...

"kalo busuk..g mandi.."

hahahahahahahahhaahhahahaa

atyka said...

salam.

laptop rosak gaks ke??
samalah kte~
bertabah je la kan..=)

tq 4 the tips..
snang cite,
ingatlah Allah, hati kan jd tenang =D

As said...

ummu arifah
glad that u made it..

***

Tuan
owh nanti bleh bg as CD tuh

***

hana
kalau malas terus bangun buat kerja
hehe

***

MNM
memang asal2 takde masalah yang sebenar2 masalah kan..
sengaja je nak bg sume superb
haha
astaghfirullah..

memang tak sesape nampak im crying..no worries

***

Master J
try to look beyond it
it is not just

kalau ngantuk pergi tido
baca dengan mata hati aa beb :P

***

shaqyl
sekeh kang..
hahahaha

***

atyka
PC tu die tak rosak
tp sengaja nak die cam jd perfect
erk..hehe

zahidzuhri said...

Best betul la baca blog2 nih...satu cara Allah nak 'berbicara' dengan kita... :) tq for the reminder...

bawangmerah said...

haah, kalau rase sorang2, semestinya bukan kite sorang2. Dia ada kan?
mesti Dia nampak titis air mata sy di mlm ari, walaupon org slalu pikir sy ni gumbira sajaaa~

* nasihat yang best =) *

3p4h said...

Erm... Tips ya? TQvm for those tips..

As said...

zahid
banyak cara reminder dari dia
dan banyak benda di dunia ni sebagai wasilah je ;)

***

bawang merah
ter amatlah benar..
luka di hati siapa yang tahu ;D

***

3p4h
ni senanya tips kebetulan tak sengaja buat je
3min punye entry kot..
maybe sbb life experience?
haha