18 January 2009

ade lagi rupenya

mereka yang bencikan Islam takkan berputus asa..

Please flag the blog.

Previously I've made up an entry here asking you guys to flag the blog. Just now I try to reach the site, but it's no longer available or something like that. Maybe it works.

Thus hopefully you could flag this blog too. Tqvm.

The steps:
1- Click flag blog at the site
2- Tick hate and violence
3- click continue
4- click submit

8 comments:

diya said...

pernah terjumpa that site. tapi tak baca lak content die sebab english version. huhu.

skang ni dah macam2 spesis blog yang muncul. sakit otak ku.

Farah Aminuddin said...

farah ade bc blog ni. hm. gilo ape dia tu. isk. sedih betul. siap leh tnye diri sendiri dia tu islam ke x. siot.

KNOWLEE said...

Dia tu gila.
Ada ke kata Nabi Muhammad tu pedofilia.
Dia penah jumpa Nabi ke nak tuduh camtu just based on ayat Quran?
Bodoh bangang betul.

Alakay said...

hhmm...marah tu ada jugak la but all i know i kesian sebenarnya kat sapa pun org disebalik blog tu...kalau dia betul betul confused..kena tolong betulkan persepsi dia la i rase..and kalau dia cuma samaran anasir yg hanya ingin menganiaya dan memalukan dunia Islam..i doakan Allah bagi dia hidayah supaya membuka hati dia untuk menghentikan perbuatan tidak sihat tu dan kembali dekat pada Allah sebagai fitrah kejadian asal manusia..i dunno guys...sebab ni species lain lagi ni...Wallahualam

As said...

dear diya
jangan diya jangan
jangan sakit otak :D
masalah ni kena sama2 tangani
chewah2

***

dear farah
memang sedih farah
cuma the question is die ni muslim yang confused kah atau die kuffar yang nak jatuhkan muslims

***

dear knowlee
huu relaks akak :)
tanggungjawab kita untuk betulkan orang yang 'tidak tahu'
mari pergi komen!
:D
die nak dengar ke tak, len cite. hu

***

dear alakay
i like ur view
kita kena berlapang dada dulu..think rationally and make actions
orang camni perlu dibantu dan didoakan..

Anonymous said...

Dear Writer,

I have flagged the blog as recommended. Hope this kind a human creature being laknat by Allah from what they had done. They are no difference from zionis. Doa for Palestine...

3p4h said...

Erm... ada lg.. mgkin byk lagi cuma kita x tau kn?

Tp nmpk sgt dia pengecut. dok ltk nama cam adibah ahmad gak. Sian adibah ahmad jd mgsa..

myadlan said...

mungkin tak cukup ramai kot yg flag die..

tokbatinsenoi pun da takde da..

rasanye dlu pun aku penah terbaca blog die.. tak igt bile