7 January 2009

Kisah hujung minggu lepas

Ok, hujung minggu lepas 'ahli keluarga' kami telah berjumpa kembali.

Read the review here, she's the host. Makanya full picture of everyone is there.

And the story behind the gathering, from hasbimendez, here. Cerita pasal die banyak sifu, dengan aku sekalik jadi sifu die. Haih. Ada jugak video MM buat show atas permintaan. :P

Mari kita lihat gambar dari pihak aku pulak ok, since shaqyl and hasbimendez sudah membuat review.

Hari tersebut memasing mengeluarkan dslr memasing dan mempunyai penyakit POD (photography obsessive disorder). Dipercayai tiada rawatan lagi ditemui, hanya mampu dibiarkan sahaja. Disebabkan ramai photographer dah, maka aku jadi sub-photographer jelah. Amik gambar gelagat orang ramai. Haha.

Beware, gambar banyak!



Dia selepas belajar cara-cara amik gambar yang bernilai 1001 cerita. Chewah.

beliau kreatif di mana saja

encik diam-diam ubi yang suka usik orang

pengarah urusan kashfy entertainment yang makin susut badan.

smiles of the week, nana and hanze


nota: aku rasa macam sesi promote blog orang pun ada. Heh. Mintak maaf ye, gambar kamu ada di sini... ;)

11 comments:

zahidzuhri said...

kat sini rupanya si azree tu menghilang....haha...patut bos kat WAMY tercari2,haha

As said...

dear zahid
shhhh..

huhu, tak dapek eden nak nolong :D

Farah Aminuddin said...

as
cube tgk gmbr first tu
yg hujung tu mcm stalker pulak! haha
JK

3p4h said...

Nampaknya die-hard-fan dslr makin ramai.. As bl lg nk ada 1 dslr??? Hehee...

As said...

dear farah
haha, pandai die kaji eh :P
but kind of ah.. :D

***

dear 3p4h,
dslr tu besar ah epah, berat. Susah nak mengankut ke mana-mana. Because I bring my digicam everywhere and take pictures of everything, huhu.

sejak setahun nih as sengaja cari sume gadget yang kecik, supaya tak terbeban nak carry. Al maklumlah tak brape nak sehat :D

Ingat tak my brown beg which I used to bring it to school? I have almost everything inside. Notebook, zen, camera, handset etc2. Kan senang carry camtuh :P

Lagipun, they used to say my digicam's function is like a dslr. Heh. Ok ah jugak gambar2 kat atas neh kan, epah ;)

KNOWLEE said...

Korang ni mmg family betul2 ek?

Hasbi said...

mmg family..btul kan as? :D

izzati.abdullah said...

hahaha...

kat mesir pn ramai pakai dslr.da rase dr blh amik sub specialist jd photographer.hehe.ye btol..besar gle gabak nk bawak.

izzahismail said...

dslr is like a disease. hehe.
tp mmg smart gmbr dslr.
iza yg tak pandai amek gmbr pon gmbr jadik cantek.haha.self-compliment!

hehe. take care akak!

fahimah said...

klaka la bile ingat bout this small gathering hehe
smua dok jadi mcm artis n paparazi hehe..kan3
berkilau2 uma shaq dgn flash=D
as..nk smua gmbr huhu

diya said...

as, as yang tudung hijau tu ke? =D