27 August 2008

Esok exam ke-3 sem ini

Tibe-tibe blackout lagi malam ni.

Teman-teman,
harap bersabar (:

Blackout, tapi tak dengar pun bunyi capacitor discharge macam biasa..
Rasa syubhah berganda..

7 comments:

myadlan said...

ish3..
blackout plak time nk study.
tp sempat post jugak kt sini..

p/s- bout ur google calendar, i think u shud check the setting if u want to share ur activity with ur friends. under the Share this calendar setting, -
tick - make this calendar public
untick - share only my free/busy info (hide details)

nurilahi said...

Dearest myadlan,

post sementara laptop ada battery :D

p/s: memang sengaja tick share free/busy je. Ni da kali ke berapa teman2 tanya mintak share activities kat calendar tuh, hari ni da direct tanya, so da untick share busy/free only. :)

Thanks anyway (:

szakif said...

blok mane yg selalu blekaot tuh as? kesian plak time2 study la nak exam la lampu mati~

nurilahi said...

dearest szakif,

Hehehehehe

Blok yang leh usha orang men volley + football

:D

alif zai mim ra said...

blackout pn, lampu meja stadi leh gune kn? huhuhu..bersabarlah ye.

nurilahi said...

dear hawa,

benar benar

tapi for photophobic person like me, sangat sakit dalam mata bile bercahaya-lampu-kan table lamp. Tambah lagi bile dengan buku bontrager yang sangat reflect light :D

But, inna ma'al 'usri yusra (:

alif zai mim ra said...

photophobic aka takut lampu? or terlebih photon? hehe..dun worry, i noe wut u mean. hawa pn sakit mate gak pakai lampu meja tu. huhu