8 August 2008

Alkisah Abang

Jumaat 2.30pm, kedai fotostat. Abang telefon.

"Nak balik umah tak, abang lalu Kuantan ni, leh singgah amik adik."

"Erk..petang ni kena pi IPT." Jawab si Adik.

"Takpe, lepas tu ikut la abang balik umah."

"Er..takleh, esok 9 to 12 ada kelas la abang.." Nada kecewa.

"Laa..dari sem 1 camtuh."

Eh, abang nye pulak yang tolong merungut untuk Adik :D

Lama sudah tak pulang, sejak bukak sem, tunggu puasalah. InshaAllah.

Pertanyaan si Abang adalah rentetan Adiknya hanya boleh drive tak lebih daripada 40 minit sebelum dia akan kesakitan dek kerana menekan pedal minyak dan brek.

:D

Thanks Abang, lama giler tak jumpa. Dekat dua bulan. Ucapan hari lahir yang lepas mengharukan hati..sejak bila abang dah jadi romantik neh..
Ish..konfius..

3 comments:

jaed said...

3 0 3 p m.. hahaha

Faisal Admar said...

hehe abg yg baik hati :)

nurilahi said...

to Ahmad Mujahid,

gelak kat As eh.

"Janji kul 3 0 3 p m.."

Then I cannot hear the rest of your words which really destroyed my mood. Bersalah menebal. Padahal die pun sampai lebih kurang je dengan kita. Heh.

Kejam.

tahniah ;P

Dearest Faisal Admar,

Abang neh, kadang baik kadang jahat gak :D

Pening-pening..disebabkan d only brother, kena ah jadi adik yang taat. Susah-susah :D

Hihi.