22 October 2008

kaedah menjawab soalan exam

Tagged by Jenny Kenny, Jazz Lazz, and Bluish Lady.


Every question is referring to 1 person.
I would like to answer them in Malay :D

1. What is the relationship of you and him/her?
ngak bisa dipisahkan

2. Your 5 impressions towards him/her.
- sudah layak berkahwin
- pemerhati diam
- bijak bijak
- penyayang
- sangat kelakar ;P haha

3. The most memorable things he/she had done for you.
keluar date

4. The most memorable things he/she have said to you?
"The true eyes of the people who deserved for you, really can see the special things of you"
banyak kata-kata penuh memori, tapi ini yang terbaru

5. If he/she become your lover, you will...
ya, aku menyayangi dia, selagi hayat dikandung badan

6. If he/she become your enemy, you will...
ku mahu curik anak sedare die yang ramai

7. If he/she become your lover, he/she has to improve on...
cukuplah dengan diri dia sekarang

8. If he/she become your enemy, the reason is...
aku lebih comel setengah inci daripada dia

9. The most desirable thing to do on him/her is?
ajak date. Aku sangat enjoy semua date kita

10. The overall impression of him/her is...
hebat!

11. How do you think the people around you will feel about you?
perisa strawberry, mungkin?

12. The character of you for yourself is?
semulajadi manja dengan dia :D

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
terlalu naif kadang-kadang

14. The most ideal person that you wanna be is?
wiser

15. For the people who care about and likes you, say something about them.
kamu dihargai as much

16. Ten people to tag?
yes, those old friends of mine :D rindu!


1. Badrul
2. Aishah
3. Ubey
4. Farah
5. Cheng
6. Fatim hanaz
7. Aalim
8. Zaty
9. Abang Bi
10. Candlesky

17. Who is no. 2 having a relationship with?
She knows better :D

18. Is no. 3 a male or a female?
Male ;)

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
They already have a good connection ngeh3

20. How about no. 5 and 8?
Did they know each other eh??

21. What is no. 1 studying about?
Lughatul Qur'an

22. Is no. 4 single?
Already engage with her Mr Nice Guy :)

23. Say something about no. 6
kau ku angkat sebagai teman (:



p/s: jika kamu tahu siapa yang saya bicarakan di atas, yes you can announce to the world that you know but shhhh...senyap ok!

nota: er, lagi beberapa jam nak exam midterm tapi boleh buat tag neh, biasalah 'exam oriented' :P

nota: nasib baik buat tag lambat, boleh compile semua skali

nota akhir: LIB, i love ur descrition abt me. Menambahkan keyakinan diri dan saya ingatkan beg itu warnanya maroon rupanya coklat :D

16 comments:

shamel said...

reply kat cni. boleh?
da lame x update sbb nak concntrate study. hehe.
btw..Master J Tag me with d same question.
aku akan wat pas abes exam, dan dilampirkan bersame post2 yg da terlintas lame kat kepala otak neh. okayh!! maseh krn singgah~

farah aminuddin said...

hasanah sayang
nasib baik da anta assignment
leh la buat ;p

farah aminuddin said...

haha..
baru perasan yg psl no 4 tu.
ye ye je.. lol
;p

szakif said...

eh. kate nak jawab dalam bahse melayu? haish~ :P

aku rase aku tahu la sape~ ke as rase aku tak tahu sebenarnye. heh~

as, jom date!

:))

MaNuSiA_RuMiT said...

hurm....
macam2 la kak as ni...

kak as...
boleh x comment entri baru saya...
ade soalan kat entri tu,..

harap akak boleh tolong jawab

Master J said...

Jazz Lazz???? apa pny nama plak dpt nie....haih....mcm2 bdk2 zaman skrg...

nurilahi said...

shamel dearie..owh begitu kah..ogatta!
all the best

farah dearie..betul ape :P

szakif dearie..
heh tau eh? simpan sorang2 je tau :D
nak kuar date? Ok, anytime! Your treat! haha.

erk..muffin hutang lg neh..hehe
thinking to give the best thus i delay the delivery..er bolehkah begitu?

habislaaaaaa...aha!

nanie dearie...answered to you already...ok?
senyum2 salu!

jazz lazz dearie..i love to put it that way..hahahaha
sape suh tag As ;P

MaNuSiA_RuMiT said...

okey kak...

=)...

boleh x link blog saya..dan ikuti perkembangan dia?...

sometimes I need an advice...

I really need that..

Jepah said...

no comment... hahahaha... mcm tau je sape yg dibicarakan... ehem2... =p

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

owh maroon eh
ntoh le
selama ni nmpk cam coklat
btw,kfc smlm gler best
as mkn x? =)

Badrul Aini Sha'ari said...

salam perjuangan...

erk, gayat la letak no 1. :)

nt ana jawab ye...ade exam jap lagi pun sempat online lg, hehe

MNM said...

hahaha. sindrom terung berbau busuk di situ at the end.

nurilahi said...

hahaha..STBB version baru eh

ramai jugak tak minat terung rupanya, kalo tak buh pun takp dlm dalca.
:D

izzati.abdullah said...

saya pun taw sapekah dia..hehe!!!
best2nye tag ni..sgt sedaaaaap..
mmg la sy xkenal cheng tu..tp rasa cam pernah dgar name itu..dimanakah??

akan jawab tag ini..
gud luck xm..da2 la tu on9..
p baca buku!!

As said...

oi..bile sakit teruk takleh fokus stady je baru main2 kat sini tau!

zaty ni..
dush dush dush

:D

tq dear

Hasbi said...

uish..name abang bi dah di tag..hehe