18 October 2008

immediacy!

segeralah berlalu presentation dan kelas sabtu
supaya aku boleh stady exam slasa rabu

segeralah berlalu exam slasa rabu
supaya aku boleh prepare presentation khamis

segeralah berlalu presentation khamis
supaya aku boleh pegi maen bowling petang khamis

eh silap..
supaya aku boleh stady final exam

:D

duniawi semuanya..moga jadi saham akhirat
ameen

untuk kamu semua juga, jangan penat~
Rabbuna yusahhilu amra..

p/s: kesusahan itu kadangkala terlalu manis, sekurang-kurangnya aku pernah merasa. Rugi kan jika kamu asyik bersenang-senang sentiasa (:

Namun Allah Maha 'Adil..The One who knows best

10 comments:

szakif said...

kalo tak tahu susah, macam mane nak tahu senang tu apa kan?

kan kan?

KnowLee said...

Betul, rugi la org yg selalu senang dan tak pernah rasa apa itu susah.

jennyto said...

emm yup..! bile senang..x menarek.

MaNuSiA_RuMiT said...

org yang selalu sng...
x kan tahu erti susah....
x per...
hari ini kita susah...
esok kita senang....

nurilahi said...

er zaki...kak norly da tolong jawab bg pihak as :D
rugi tu rugi cuma salu orang yang dapat susah tu rasa disadvantage bila susah banyak sgat.. :D
tu sume kena kuat betullah

jenny..jalan yang lurus je...bosan~


chott..betul..dan tak faham kesusahan orang (:

Jepah said...

bukan susah nk susah...
bukan senang nk senang...
yg penting, USAHA+DOA+TAWAKAL=InsyaALLAH berjaya
(bak kate wonderpet, ape yg penting... KERJASAMA)

Nuur Ailmi said...

i love ur entry kali ni..

mempunyai bunga bahasa yang sangatt santek!

*applausing*

take enuf rest even busy yg menggila~

nuraainaa said...

all the best! :)

KnowLee said...

Bukan nak cakap besar, tp akak ni dah tanggung mcm2 kesusahan sepanjang hidup akak kat sciencess (4 tahun). SABAR tu jgk la yg membantu.

And yes, mmg kena kuat semangat. Kalo lemah, mmg tersungkur ke bwh.

nurilahi said...

akak lg banyak makan garam :D