30 July 2008

COntradiction

Bilik sangat kemas, meja sangat bersepah.

COntradict amat. Sindrom apakah ini..?

Adakah sindrom fikir masalah atau sindrom assesment..? Sindrom assignment atau sindrom report..?

He.

Meja bersepah pun, at least bilik kemas eh :D

10 comments:

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

meja bersepah,bilik lg bersepah.
sindrom apakah pula ini?

--> arahan padam blk my full name ASAP..adeh,bebudak ni xpaham mkna nickname gamaknye.. :p

alif zai mim ra said...

salam As. sindrom hawa sama ngn sindrom kak ladyinblue. ehehe...mcne ek?

Jagatraya said...

mungkin sindrom down kot.

superbug said...

syndrome boleh dikenali dari petanda atau simptom.. melaluinya ia dpt mengenal pasti penyakit atau disease yg dihadapi pesakit itu... berdasarkan kpd permasalahan besar yg berlegar2 dan merunsingkan tuan blog ini.. ia adalah sejenis disease yg byk terdapat di asrama2 lelaki.. wlupun ia berahaya ttp bg kaum lelaki yg sudah lama dilanda mslh ini,kaum lelaki tlh mendapat immunisasi dr penyakit ini sendiri, kerana ketegaran penyakit mereka sudah melebihi ke fasa ketiga.. iaitu amat kritikal sehingga menjada kebal kpd anasir2 ini lagi... maaf..tumpang mencarut ckit... huhu.. salam.

nurilahi said...

Dearest LAdy in Blue,

Nampaknya persoalan mengenai syndrome meja dan bilik bersepah telah dijawab oleh Dr SuperBug dengan begitu mantap :D

Sebab itu As jadi budak-budak wahai akak Lady In Blue, sebab budak2 memang tak faham arahan :P


Dearest Hawa,

Ubatnya yang paling mujarab adalah..


mengemas bilik dan meja!!

Keh keh keh


Dearest Jagaratya,

syndrome down a.k.a pressure :D
Asalkan bukan Down Syndrome :P


Dearest SuperBug,

Terima kasih atas jawapan bernas terhadap penyakit2 para pesakit di atas sepanjang ketiadaan Tuan Punya Klinik :D

Tuan Punya Klinik sudah mengenal pasti syndrome diri beliau dan telah menjadikan segalanya selari, meja kemas bilik kemas.

Antara ubat mujarab laen kepada syndrome contradiction di atas adalah dengan menyepahkan bilik dan menyepahkan meja. Ini adalah usaha menyelarikan segalanya :D

Sekian harap maklum.

szakif said...

as.. superbug ialah seorang manusia yang lebih kurus berbanding master j, yang mempunyai keincian rambut yang bisa membuatkan kaum wanita cemburu, yang mempuyai kulit semulus bidadari walaupun hakikatnye dialah bukanlah bidadari, jauh lagi bidadara...

hek. akupun keliru siapakah sebenarnye superbug. yang pasti, dia bukan ulat yang berkuasa. dia manusia.

superbug said...

kalau diinginkan.. diperiksa secara lebih terperinci dan secara scientific... ataupun dgn kata mudahnya.. 'lookup je kat wiki...' nescaya tuan hamba dan tuan hambi sekalian akn mendapat gambaran sbnr siapa sbnrnya superbug... jwpnnya perlu diterjah di dictionary... sekian.. salam..

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

meja bersepah,bilik lg bersepah

btul gak ckp superbug tu
rsnya kte pn "tlh mendapat immunisasi dr penyakit ini...amat kritikal sehingga menjada kebal kpd anasir2 ini lagi"

but then i noticed,my syndrome tu ok pe since u stated that as "usaha menyelarikan segalanya"

he~

alif zai mim ra said...

salam...

saya ada cadangan yang boleh digunakan sebagai ubat yang paling mujarab bagi sindrom ini. dan saya yakin dan pasti, ramai yang tidak menyukainya termasuk saya iaitu RAJIN. sekian, terima kasih. *sambil membetulkan cermin mata*

budak-budak suka bersepah!! budak-budak rules!! :D

Badrul Aini Sha'ari said...

salam perjuangan...

oh, ana kena juga...tapi on & off la 0101000011111000...