1 March 2009

ok, aku belajar sesuatu

dan terkesan dengan sesuatu,
selalunya daripada what people said

kat mana2 lah..

hari ni mari kita baca, lihat dan hadam...kalau boleh la

"takkan rugi sesiapa yang bermesyuarat,
takkan menyesal sesiapa yang beristikharah"


ok, jangan tanya untuk apa, it's applicable for everything

5 comments:

CAHAYA said...

betul, betul, betul. (ala2 upin ipin)

Caracol S. Trampt said...

renjis renjis....

3p4h said...

Btul As. Mcm meeting mlm td, sy x ckp pape pn (serius x larat). Tp sya dpt sesuatu!

Sesuatu yg bisa merubah sesuatu!

shamel said...

yeah..bisa, bisa..

waduh, ngapain sih ayat2 nya rumit skali. Aku tu lg bingung coba ngartiin apa yg tersirat!!

As said...

CAHAYA
hehe..bagus ah cahaya faham.tolong exlain kat shamel :P

***

Caracol
renjis ape..air mawar?
ke renjis2 dipilis?

***

3p4h
hehe
baguslah
cuma meeting yang efektuf tak lama..sekejap je.. ;)

***

shamel
ngapain ya kamu? baru ketengokan cerita dari seberang ka apa?
waduh22..capek sih.

senang je
sebelum buat pape keputusan besar, berbincanglah dengan kawan2 atau ibu ayah atau yang lebih tahu. kemudian beristikharah lah atas pilihan itu..jika masih ragu2.

takkan rugi dna takkan menyesal kemudiannya
inshaAllah