2 July 2009

searching for the strength

sukarnya perjalanan, macam tak ketemu jalan penyelesaian...
air mata jatuh

tap

tap

tap


eh tu bunyi air paip daaa~~
hehe

------------------------------

kawan as sms dan cakap
"i just visited your flickr.."

Dia jugak yang salu visit blog ni for sure. And I said to her,

"Lately, I addicted to flickr more than I addicted to my blog. I always update my flickr but not my blog."

My friend said, "eh okay je nampak balance..."

Oh ye eh?....hmm...

Dalam blogging, kita sume ada macam2 interest, macam2 gaya menulis, macam2 style blog kesukaan, semua tak sama. Itu as fikir adalah special. Menunjukkan kita berbeza, tp sama. Minat pada blogging tapi kita ada view dan kisah masing2. Eh faham ke? Heh.

But something special in flickr lak, each and everyone share the same passion, which is the,

PHOTOGRAPHY

Sume benda adalah seputar photography, means kami bincang benda sama, dia takkan lari jauh..oh cane nak bg kamu faham ye. Tapi gitulah ye :D Dan bila jumpa people with the same passion, we feel attched.

After all camne2 pun, as tetap rasa connected dengan kamu semua. Kita kenal, tapi tak kenal. Faham? Hehe. As tunggu entry dari diya untuk jelaskan pasal ni. Boleh?

;)


Tapi as baru ingat nak suh diya tulis entry pasal ni, but as gi jenguk blog die tika dan saat tapi ini, Diya dah betul2 tulis pasal ni di sini. haha. Ok mantap~

take care all...

8 comments:

Diya Kamaruzaman said...

"Dan bila jumpa people with the same passion, we feel attched."

Ahah. You've got the point. Faham sesangat lah As. It's okay kalau As lebih aktif di sana, diya ada untuk memerhati sama seperti As ada untuk memahami diya.

=)

.fatin nabila. said...

as, awak kenal saya x? :P :P :P

wa said...

sangat sweet entry diya

eh nape comment kat cni?

hehe tak pe la ek as..

as,kalau awk post kat flickr,kite suke tgk gamba2 tu. kalau awk post kat blog, kite suke bace your entry :)

As said...

DK
senanya as nak update blog lebih banyak
tp tatau nape banyak tulis dan padam atau simpan. Banyak bnda distract lately. Haha. So sume tak sedap hati tu as heal kan dgan photography :D

thanks diya

***

FB

eh bukan fesbuk
hehe
atin impossible la tak kenal member sekolah dr darjah satu smpai darjah 6 beb :P

***

wa
as tau kamu suke sume..hihi :D
takpelah wa komen sini pun.. =)

MuNsYi^SaMa said...

Kdg2 benda yg kita suka buat, tu yg bg semangat. tp kna berlandaskn Islam la.

Seronok tgk org passionate dgn photog ni. gamba yg ambik mesti lawa. dh kamera pon mahal & editing pon mantap.

yg xmampu beli kamera hny mampu melihat dr jauh. huhu

Anonymous said...

perhati dari blog kiter dah tau yg awk ok!! :-0

As said...

munsyi sama
hehe
thanks
minat photography ni wide tau...guna camera phone pun kuar gambaq jugak :)
tak semestinya kamera mahal
hehe

anony
baek!

myadlan said...

tapi kalau minat guna flickr, kena la beli account PRO.

kalau akaun biasa, sampai 200 gambar je die simpan. pastu die delete yang terdahulu kalo tambah lebih 200.

lebih baik bli domain sendiri n update blog dgn gambar. lg jimat n best