9 July 2009

Sebab as suka gambar

hihi :D
thanks to MJ (bukan Michael Jackson ok!) suh jawab soklan dengan gambar.
my passion, my pleasure. Yeah~! Kamu sume bersabar jelah tengok gambar-gambar best neh :P

1. Age of my next birthday

dah besar ke kanak2 ribena lagi?

2. Place I would like to travel (and to live there! huhu)


3. one of my favourite food, our home made spagetti


4. Favourite place - beaches

credits to you


5. Nickname - As Bob =D


6. Favourite colour
coklat, putih dan hijau


7. College major - Im one of the team member, but Im not a doctor, sekian.

Digital Substraction Angiography - salah satu kerja kena wat. Jangan tertipu, baju biru gelap tu sangatlah beraaat mengandungi plumbum keras. Hadui. Rasa nak tercabut bahu dan pinggang lepas berdiri bersamanya seharian. Heh.

8. Name of my love

guess what? mana leh bitau =p

9. Hobby
As, candid by epah

Ada dua lagi soalan tapi malas da, aci tak? Haha. Penat dowh cari gambar, hope u like it. Yosh~

8 comments:

Farah Amin said...

tak aci tak aci. soalan 8 ngelat

ultimatum21 said...

Lama tak ziarah blog As.
Melawat pun sekadar lalu.
Tak tegur tuan rumah.
Kali ni kena tuger la.
As dengan 'boyfriend' baru...

Diya Kamaruzaman said...

1. Kita sama. Hihi.

2. Nak pegi dengan As boleh?

3. Owh. Yummylicious~!

4. As jadi beach, diya jadi sky okeh. Hehe.

5. Err kenapa As bob?

6. Diya - hijau, putih dan pink. Ngeeee

7. Kenapa kena pakai plumbum keras tuh?

8. Diya tahu =D

9. Teringat SLR kaler pink =p

As said...

eh FA
ngada je dia
hehehehe
mentang2 die da ada :P
(haha ada unsur jeles..)

***

ultimatum12
yosh glad that kamu menyapa dengan sapaan menarik :D rajin la update blog as suka bacalah~

***

isy DK
jawab satu2 mantap ah..
thanks ni terharu neh :P
1. yeay nanti celebrate sama2 ok!
2. boleh, tp tggu diya kawen dulu., Heh. As rasa nak duk sana diam2.
4. Set! bukan sky kaler pink ok!
5. Tah sbb as banyak brg spongebob kot. Diorang jugak yg galakkan senanya :D
6. ha td a sjumpa muffin comel kaler pink ;)
7. Sebab taknak bg radiasi kena badan da diya
hehe
8.lalalalalalala
pandai2 jek
hehe
9.tulah kna customize sendiri tau!

fuh jawab sume balik :)

Farah Amin said...

mn de cik kak..
selama ni as tak penah cite pun pasal tu. farah nak tnye pun takut gak... ;p ;p

tak kire, pm me the answer! haha!

Diya Kamaruzaman said...

As, kalau nak dok sana kan, diya prefer Madinah lagi ah. Huhu. Tapi, nape kena lepas diya kawen lak? Ajak husband sekali ek?

Hahaha. Sky kaler pink? Mesti sangat comel kan. Hahaha

Err galakkan ada barang spongebob? Nape? Adeh banyak songeh tol diya ni kan. Huhu

As said...

A. Farah
haha
siyesly nanti la as PM
taknak biarkan kamu tenggelam dengan isu2 merepek
haha

***

Diya K.
kalau nak duk Saudi kena bawak husband daa. Pastu maybe as nak duk Jeddah, hospital sana :D
ok ini angan2 merepek tp cuba la jugak. Heh.
ha sbb pe diya prefer madinah, meh share :P

erk takleh bayang kalau sky kaler pink, wahaha. Hehe. Mesti sgat comel sume perempuan gilakan sky. haha.

Tah diorang ni tbe2 je ramai bg spongebob, abang as pun. Skali banyak barang songebob, diorang paggil as bob. Haha

Farah Amin said...

isu2 merepek?
*merajuk and walk away*