7 July 2009

Apa cita-cita terhadap blog kamu?

Pendek cite macam ape hope kamu la kan..
Wow...soalan ini mengancam tapi kena jawab atas permintaan teman.

Aku cuma harap apa yang aku kongsi betul-betul kalian sedikit pun jadilah leh amik jadikan sharing dalam kehidupan kalian. Sekurang-kurangnya ia jadi pahala kebajikan buat aku yang memang kurang pahala kebajikan neh. Heh.

Walaupun ada perkongsiaan yang berbentuk sangatlah berfakta bak kata diya, atau sangat personal, as harap tetap ada kesan buat kamu yang membaca. Selain kadangkala as belek entry lepas kalau nak cari maklumat pape. Huh cari kat blog sendiri jugak kadang-kadang. Dan yang paling mestilah kenangan masa depan kan. Hihi.

Atak kunjungan kamu semua yang tak bosan baca, walaupun atas kesibukan as sampai kadang tak sempat jenguk blog kamu. Tapi kalau as tak komen tak bermakna tak jenguk, gitulah. Sampai rasa sangat dekaaat dengan kamu semua walau ramai yang tak pernah as bersua muka mahupun kenal secara personal. Apatah lagi those silent readers :D

Kalau kalian banyak menulis perihal diir sendiri di blog, teruskanlah sebab selalunya manusia akan belajar daripada kehidupan orang lain sendiri. Cuma kamu kenalah pandai-pandai olah supaya tak jadi terlalu bosan. Nanti seram nak baca :D

Atas kisah gembira, kisah sedih, fakta dan ceritera realiti yang di alih jalan cerita nya, moga kita semua, termasuk as yang menulis ni boleh jadikan panduan dan perkongsian. Yes that's what I wish for.

Last skali thanks kepada si penanya yang minta gambar ini ditampal di sini. Nah terimalah:
Untuk pengetahuan kalian beliau antara sahabat yang as suka dengar kata-katanya bila beliau berbicara, ada pengajaran di sebalik kelucuannya. Hehe.

Nah sekarang as mahu kamu yang di bawah ini pulak jawab soalan itu. "cita-cita anda terhadap blog yang telah anda bina sekarang"

As siyesly mahu dengar pandangan kamu-kamu yang di bawah ini sebab as rasa kamu sume punyai penulisan unik :)


Sila jawab di blog kamu ye. Oh ye ramai lagi yang menulis dengan special dan unik, cuma as tak mahu tanya ramai-ramai orang =) hehe

Chowz~

14 comments:

Diya Kamaruzaman said...

As! Terima kasih banyak tag diya nih [err tag ke ni?]. Soalan yang diajukan, sangat lah best untuk dihurai. Dalam otak diya ni dah merangka tajuk, isi apa semua dah. Hehehe. Akan dilakukan ASAP. =D

P/s-Errr As seram tak baca blog diya? Since blog diya kan berbentuk personal =D

As said...

hahaha
tag yang tamau bg nampak macma tag
haha

btw diya, blog kamu tak seram
unik
;)

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

jap eh, lepas solat isyak saya jawab!

As said...

semangat betul kalian...terharu!

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

well, saya tulis ikut mood semasa dan dalam masa yang sama nak elak dari expose identity...

setakat tahu belajar mana
suka makan apa
bla bla

cumanya, sekarang banyak tulis tentang diri sendiri
mungkin agak personal...

maaf...
tapi tujuan saya sekadar berkongsi...

nak galakkan perkahwinan misalnya :)

As said...

yang penting kamu pandai olah jadi untuk perkongsian
addicted baca
haha

btw as suh kamu jawab kat blog kamu lah!

dammit said...

Cita-cita saya banyak! haha. Baiklah, akan diusahakan, thanks! :)

Diya Kamaruzaman said...

Fuh. Nasib tak seram. Hehe. Dah langsai hutang tag tak berapa tag tu. Express kan =D

iNtuisiiNsurgeNsi said...

btol 2,kak..penulisan juga adalah 1 cabang ilmu.so pndai-pandailah kita mengadaptasikannya..;-p

Mak Su said...

errr, entah ler As.

maksu ni blogger sisipan jer

CAHAYA said...

setiap orang ada style kan? I like your style. :)

zahidzuhri said...

lama dah tak menjenguk. sejak cuti nih payah sikit nak connect internet. apapun as memang terer bercerita, memang betul apa yang as kata,kita belajar daripada pengalaman orang lain...bila kita tau pain orang lain,then kita check diri kita balik...pain yang kita lalui tak seberapa pun... teruskan menulis! =)

As said...

dammit
oh tak sangka ada banyak, nanti nak dengar ok! eh nak baca.

***

DK
yes sangaaaat express mcm ERL.

***

iNtuisiiNsurgeNsi
hehe nama sgat unik adikku
itulah mata pena ni tajam bak kata orang :)

***

Mak Su
semua orang istimewa
dna penulisan mereka pun sama
:)

***

CAHAYA
glad to hear that, eventhou kamu tak ckap pun a stahu kamu rasa cam tu sbb kamu sgat loyal baca. Wah segan ngan kamu

***

zahid
as leh jd story teller ah camni?
hehe

shamel said...

tetap mahu menjawab.

oh cita2 shamel supaya, akan ada yang berbual seperti, "Dalam blog shamel ade cakap..."
At least dapat bantu kemahiran komunikasi orang laen. Kan?