22 July 2009

Ini sadis

Yup, ini cerita sadis as kalau kamu nak teruskan baca lah. Hehe.

Today, at 2.22pm kami berjalan di kaki lima fakulti. Kelas tiba-tiba batal. Dan kami menunggu jam 4++pm untuk temujanji dengan officer di universiti kami. Kemudian aku utarakan soalan pada mawar merah.

"Mawar, nak buat ape nih sementara tunggu jam 4pm?" Aku bertanya sebab hidup kami asyik padat je dengan kerja-kerja sekolah dan bukan sekolah. Jadi pelik sekejap bila ada masa lapang.

"Ha kita tau...." Dia bersuara.

Aku menunggu jawapan beliau yang ada unsur2 saspen sedikit.

"As pergi........tengok blog." Dia jawab selamba. Aku dalam dengar tak dengar cuba konfirmkan semula.

"Tengok blog?" Dan aku tergelak. Betul jugak tuh.

MashaAllah..seminggu ini dalam sejarah. Terlalu hectic kot, 7 hari aku langsung tak buka dashboard blog dan langsung tak jenguk blog kamu semua. Habis teruk tak update pun aku masih muncul di blog-blog kalian. Sekurang-kurangnya aku komen blog Diya dan Farah. Tapi kali ni..haih..mintak maaf teman-teman.. :(

Yes, sadis bagi aku yang memang stick pada blog taat setia. Nampaknya tahun tiga ni memang hectic melampau. Hihi. Semua subjek di padatkan supaya silibus dihabiskan pada bulan puasa. Selepas raya kami sambung praktikal di hospital seperti biasa.
Aku menaip habis laju neh :D next entry nak bg fakta lak bagi kamu pening :P

10 comments:

Diya Kamaruzaman said...

Haiyoh. Diya tergelak baca entri bertajuk sadis nih. Ingatkan sadis pasal apa lah kan. Rupanya sadis sebab ke busy an. Hehehe. You take care, As. Tak kira sibuk mana sekalipun, main hoon na =)

Farah Aminuddin said...

hahaha. as, same ngan diya gak. farah ingtkan sadis sbb ade something happened to u. rupenye sadis tak hupdet blog. hahahaaaaa

mesti as sgt bz kan? xpe2. blog tak lari, bleh je nk update bile2 pun. jgn risau. i tetap loyal okeh. ;p

joegrimjow said...

nanti terkena penyakit GB baru tau

Faisal Admar said...

fakta perubatan ke? :D
saya pun sibuk gak.
keje dan study.
tapi cuba gak curi time untuk blog :D

ada gak terfikir nak quit :D

Matematis Muda said...

saya tak sibuk!


err tak kelakar eyh?
huhu

AhmadN said...

ouh...hehe...well..biasa la...kadang2 too caught up dgn work and classes...normal la tu...

btw need to pay you for the book..please text me your bank account...terima kaseh :)

datin dearie~ said...

sy dan mawar merah mmg sepemikiran..tkasih ye mawar merah.nnt sy ajak awk tman sy g black canyon lg..huhu

3p4h said...

Selamat menyibukkan diri... =P

New sem new challenges

dammit said...

ok dah baca habis laju tadi. hehe. gudluck untuk sem baru. bak kata 3p4h, selamat menyibukkan diri :)

shafiqrahman said...

bz yek cik hasanah kita? =)