3 August 2009

rentetan entry lepas

klik on image to enlarge

boleh klik sini
pasal entry lepas

btw...aku macam sangat blur..dan sangat seram nak klik link http://blogger.com kat chrome aku ini. Tataulah kenapa, sebab aku boleh bayang berapa banyak update dari kalian yang aku belum klik..dan berapa kerat aku update bulan ini.

Haih..

tapi jangan risau, aku klik dan baca kamu punya, cuma aku tak klik untuk komen :)


Erm...apa kata kamu klik je sini, hari-hari kot aku update :D
hehe

take care

7 comments:

3p4h said...

As, tlg email gmbr ni... Santek bangat!!!

neem said...

Sukanya tgk gmbr neh

dammit said...

thanks sebab link post tu. Gambar ni smart! next time nak join ah, boleh? :)

As said...

epah
yup as da email..

neem
thanks neem

dammit, sorry next time as ajak, as lupa inform kamu...tidak3
hehe

Farah Aminuddin said...

cantikla gambar. leh wat kalendar 2010. tak pun kad raya tahun ni :D

Raihan Mustafa KamaL said...

Cute gambar ni..tapi nape sekuntum je bunganye?hehhe

3p4h said...

Huaa...As email kt mn eh??? Gmail n hotmail xda pn... Kt yahoo ka?