23 August 2009

awal ramadhan


jangan mudah rasa selesa dengan semangat kita hari ini
ini baru permulaan pada sebulan perjalanan mencari taqwa
dan makna diri
moga kita sama-sama terus tabah dan tenang :)

satu ramadhan
aku dan keluarga sibuk menguruskan urusan pernikahan dan majlis walimah abang
moga dimudahkan urusan pembinaan ikatan suci :)

ramadhan kareem~

8 comments:

CAHAYA said...

InsyaALLAH tidak akan berasa selesa. Bukan hari pertama, kedua atau seterusnya. Jauh lagi jalan. Entah sempat habiskan atau tidak.

Salam Ramadhan.

al-ikhsan said...

salam ramadan mubarak buat kak As sekelurga!^^

[lama benor tak dengar cerita dari akak. hehe]

neway, muga Ramadan kali ni membawa lebih banyak makna dan pengertian dalam hidup kita semua. agar in then end, kita dapat menggapai rahmat dan maghfirah dariNya.

all the best dear sis!

=)

farah aminuddin said...

gambar sgt cantik :)

Diya Kamaruzaman said...

Walimah nya after raya ke As? Moga dipermudahkan.

Happy fasting ^-^

Anuar Manshor said...

Ya betul. Semoga kita terus istiqomah sehingga ke akhir Ramadan.

zahidzuhri said...

doa dan usaha sentiasa..amin

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

seronoknya,
walimah di Kedah mungkin kene tangguh sebab mak saya masuk hospital

doa lah yer!

Nuur Ailmi said...

sanah, abg sanah kawin bila?