19 April 2012

Cry like a baby.


Penat. Penat banyaknya menangis macam baby.

Bengkak mata sakit pun ada. Hoho.

Dah lama tak bukak formspring, biasa tunggu soalan-soalan masuk inbox je.
Rupanya banyak soalan tak masuk inbox email.
Sorry lambat respond!

So tadi telah memergikan diri release penat nanges dengan jawab soalan-soalan kat my Formspring.
Tah, kadang-kadang kena jugak lepas tangisan especially bila tengah sedih sangat-sangat.
Sometimes rasa nak show my true self, real feeling with the pain and sleepless nights.
Tapi tak boleh, ramai akan terluka. T__T

Kena jaga kemaslahatan ummat.

Oh lapar amat. Lupa dinner rupanya. -__-


Lagu ni cam masuk tema je. Hoho. Once in a blue moon layan.

Orait. Hug me and tell me that everything will be fine.
Hug me and tell me everything will be back to before.


p/s: tataulah entry ni tahan berapa hari kat blog ni. :) Entry tak bermanfaat. Isk.



3 comments:

alia haryanie said...

mengalir juga air mata akak ni...bagi yang merasai dapat menyelami dan memahami,hanya doa yang dapat dikirimkan semoga diberikan kesihatan yg lebih baik,diringankan segala kesakitan,dianugerahkan usia yang berkat,diberkan kesejahteraan dan ketenangan serta sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah Taala.amin.bertabah dan teruslah bertabah..

Pencari Allah said...

Lepaskan jika boleh mengurangkan.Fikir positif untuk diri sendiri dan orang lain. InsyaALLAH, ALLAH menolong dengan orang yang sabar.

ukhti,mardhiah said...

:'(